Witcher 3 CE Strategy Guide

Nutteloos om te nogmaals te benadrukken, als je mijn twitter volgt weet je dat ik gek ben van de wereld van de Witcher 3. De eerste twee games waren al pareltjes maar deze derde en laatste game met Geralt topt deze nog gemak, meer daarover in mijn review. Zoals met elke game waarin ik veel tijd wil steken heb ik nogal de neiging om in een soort verzamelwoede te gaan, vanalles en nog wat te kopen dat met de game te maken heeft. Aangezien ik de Collector’s Edition van het spel heb gekocht, bedacht ik mezelf dat mijn collectie niet compleet zou zijn zonder een mooie strategy guide. Bij deze heb ik me du de CE Strategy Guide van Prima Games aangeschaft. Een stevig boek zo blijkt met zijn 527 pagina’s, genoeg materiaal om door te lezen tussen twee spelsessies. Het boek zit boordevol met informatie en artwork. De eerste 40-50 pagina’s duiken dieper in de game mechanics. De volgende 300 pagina’s bieden een ultra gedetailleerde walkthrough voor het spel met daarin info over het hoofdavontuur maar tevens over de zijmissies, de gwent quests, treasure hunts, monster quests en nog veel, veel meer. De volgende 50 bladzijden zijn gevuld met allerlei atlasmateriaal. Tenslotte voegt Prima Games nog een 50 pagina’s over verschillende onderwerpen zoals de vijanden, places of power, achievements enzovoort. De CE editie van dit boek bevat bovendien nog een 30tal bladzijden gevuld met artwork over het spel.

Witcher 3 Guide 00

Deze guide is dus werkelijk een beest van een boek, heel knap gemaakt en wat ook leuk is, het biedt je inzicht in hoe je ingame keuzes later in het spel gevolgen kunnen hebben. Uiteraard, mijn liefde voor de game verbiedt me om deze zaken na te lezen voordat ik ze speel maar het is altijd leuk om naderhand even door te bladeren en te zien hoe bepaalde zaken anders konden uitdraaien. Als extra bonus voor de gamers die de CE editie van deze guide kopen, krijg je er nog een kleiner boek bij genaamd “A Fractured Land, Tales of the Northern Realms”. Dit 96 pagina’s tellende compendium is gevuld met lore en biographieën en diverse info over de personnages, plaatsen en de geschiedenis van de Witcher saga.

Foto’s van het boek:

Witcher 3 Guide 01 Witcher 3 Guide 00 Witcher 3 Guide 04 Witcher 3 Guide 03 Witcher 3 Guide 02

 

Comments are closed.