Arkham Knight CE

Na een vertraging van een tweetal weken heb ik toch nog mijn Arkham Knight CE voor de PS4 binnengekregen en ik kan niet echt stellen dat ik er blij mee ben. Eerst en vooral beslist WB Games op het laatste ogenblik om de Batmobile CE versie te cancellen wat een flinke deuk aan mijn vreugde toebracht. Na deze versie dan maar omgeboekt te hebben naar de Arkham Statue versie krijgen we hier in België nog eens doodleuk te horen dat deze editie een vertraging met zich meekreeg tegenover de standaard versie. Vandaag krijg ik mijn pakje dan eindelijk binnen en je kan wel stellen dat het beeldje in deze “collector” editie van een bedenkelijke kwaliteit is. Gemaakt uit goedkoop plastiek, sommige gebouwen staan er scheef op, details zijn pover en de lichtjes doen een crappy job om het beeldje van Batman te verlichten. Een allesbehalve goede collector dus. Jammer, want ik heb een diepgewortelde liefdesrelatie met de Arkham serie van Rocksteady. Ik wilde gerust wat extra Euro’s neertellen voor een mooie versie, het heeft niet mogen zijn helaas. Voor diegenen die zich afvragen wat er zoal in dit pakket zit, hier heb je het lijstje:
– Custom Art Book 80 Pages
– Limited Edition SteelBook
– Limited Edition DC Comics Batman: Arkham Knight #0 Comic Book
– Exclusive Character Skin Pack DLC
– Harley Quin story Pack DLC
– Scarecrow nightmare missions DLC
– 1st appearance Batman skin DLC
– Batman Memorial Statue

Momenteel ben ik nog druk in de weer met The Witcher 3, dus ik zal Arkham Knight pas later opstarten. Reviews tot op heden maken wel gewag van een mooie afsluiter voor de trilogie, de game op zich is dus wel prima, gelukkig maar.

Foto’s van het spel:

Arkham Knight 00 Arkham Knight 15 Arkham Knight 14 Arkham Knight 13 Arkham Knight 11 Arkham Knight 12 Arkham Knight 10 Arkham Knight 09 Arkham Knight 07 Arkham Knight 08 Arkham Knight 06 Arkham Knight 04 Arkham Knight 05 Arkham Knight 03 Arkham Knight 02 Arkham Knight 01

Comments are closed.