Street Fighter V & Season Pass

SFV 01

Volgende week is het icoon onder de fighting games terug van nooit weg geweest! Street Fighter V volgt de heel succesvolle Street Fighter IV op en wordt op Steam en PS4 gelaunched op dinsdag 16/02. Aangezien ik de laatste maanden nagenoeg exclusief op PC game, heb ik me het spel gepreordered op de Steam Store en dit samen met de Season Pass. Als dertiger heb ik de gouden tijd van Street Fighter 2 en Mortal Kombat in arcade meegemaakt en sindsdien blijf ik een zwak hebben voor deze twee series. Een lichte voorkeur gaat echter toch uit naar de serie van Capcom vanwege het meer technische karakter van de gameplay. Mortal Kombat was zeker in zijn eerste 2-3 versies een leuke fighter maar de gameplay was vrij gelimiteerd. Street Fighter 2 was reeds van bij het begin echt wel mooi uitgebalanceerd en kon reeds van bij het begin leuke en boeiende gameplay bieden. Ik heb de serie, zoals vele gamers van mijn leeftijd, na de talloze SF2 versies zowat opzij laten liggen. SF3 was te verschillend om me te boeien. SF4 heeft echter voor heel wat leeftijdsgenoten de nostalgie weten terug te brengen. Ik hoop vurig dat ze deze trend kunnen verderzetten met deze vijfde editie!

SFV 00

Comments are closed.