Metal Gear Solid V CE Guide

Iedere keer dat ik mezelf voorneem dat ik geen strategy guides meer ga kopen komt er een game uit die zo gigantisch is dat ik mij niet kan inhouden… . Ongetwijfeld is Metal Gear Solid V zo’n klepper. Talloze uren kan je aan dit spel spenderen en toch nog nieuwe zaken ontdekken. Niet alleen dat, maar ook omdat ik zo’n hevige fan ben van de Metal Gear franchise moest ik absoluut dit boek hebben. Staat altijd netjes in mijn verzameling natuurlijk. De guide is al even uitgebreid als de game die het behandelt: 481 pagina’s. Een voorwoord van Kojima, een heel gedetailleerde gids doorheen alle missies, de gameplay mechanismen worden ook uitvoerig uit de doeken gedaan alsook Mother Base. Tenslotte vind je nog biographieëen, een tijdslijn van de franchise enz, enz… . Deze CE editie van het boek biedt bovendien nog eens 50 bladzijden artwork, een litographie van de hand van Yoji Shinkawa en een gigantische dubbelzijdige map.

Foto’s van de guide:

MGS5 Guide 00 MGS5 Guide 01 MGS5 Guide 03 MGS5 Guide 04 MGS5 Guide 05 MGS5 Guide 06 MGS5 Guide 07 MGS5 Guide 08

Comments are closed.