Hotwheels Arkham Knight Batmobile Elite

Nu dat de donkere dagen terug in het land zijn en aangezien Arkham Knight eindelijk voldoende gepatched is voor PC, ben ik van start gegaan met deze laatste game uit de Arkham trilogie. Een somber Gotham City waarin je als de Caped Crusader ten strijde trekt terwijl het buiten guur weer is, het heeft iets. Als ik dan niet aan het game ben, lees ik ook redelijk wat Batman comics zoals “The man who Laughs”, Arkham Asylum A serious house on a serious earth, Batman Incorporated en nog een boel andere comics. Kortom ik heb de Batmicrobe terug goed te pakken. Hoe meer ik met de game bezig ben echter, hoe meer ik het jammer vind dat WB Games de Limited Edition van deze game met de Batmobile last minute gecancelled heeft. Bat’s voertuig in de game is echt wel heel cool. Ik had deze editie gereserveerd en diende uiteindelijk om te switchen naar de andere CE versie. Na wat omzwervingen op het web ben ik uiteindelijk toch gesmolten voor de Hotwheels Elite versie van deze Batmobile uit het spel. Opgelet, als je dit pronkstuk zelf ook zou willen aankopen online, let goed op want er zijn verschillende versies van Hotwheels, een heel klein autootje en deze 1/18 scale wagen. Nu ik dit nieuwe item kan toevoegen aan mijn Batman collectie ben ik uiteindelijk een heel tevreden fanboy 🙂

Arkham Knight Batmobile 06

Foto’s van de Batmobile:
Arkham Knight Batmobile 00 Arkham Knight Batmobile 01 Arkham Knight Batmobile 02 Arkham Knight Batmobile 03 Arkham Knight Batmobile 04 Arkham Knight Batmobile 05

Comments are closed.